Τυροπιτάκια Τηγανιτά

Μοιραστείτε το στα Social:

Or you can just copy and share this url

Υλικά Συνταγής

Προσαρμογή Μερίδων:
Για τη γέμιση:
250 γρ. Τυρί Φέτα
250 γρ. Κεφαλογραβιέρα Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ανθότυρο
1 Αβγό Χτυπημένο
1 κ.σ Μαϊντανός Ψιλοκομμένος Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένο μαϊντανό
1 κ.σ Άνηθος Ψιλοκομμένος Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποξηραμένο άνηθο
1 κ.γ Γλυκιά Πάπρικα Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιπέρι ή μπούκοβο
Αλάτι
Έτοιμο Φύλλο:
10 Φύλλα Κρούστας Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωριάτικο φύλλο. ρουφάει λιγότερο λάδι και γίνεται πιο κριτσανιστό
Για χειροποίητο φύλλο
1/2 κιλό Αλεύρι Μαλακό
1 Αβγό Χτυπημένο
1 κούπα Νερό Περίπου
1 κ.σ. Ελαιόλαδο Για το άλειμμα του φύλλου

Διατροφικός Πίνακας

110
Θερμίδες
3.1.g
Πρωτεΐνες
8.0g
Λίπος
5g
Yδατάνθ.
0.3g
Σάκχαρα
2.2g
Kορεσμένα

Προσθήκη στο “Bιβλίο Συνταγών” μου

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Τυροπιτάκια Τηγανιτά

Δοκιμάστε τα νόστιμα σπιτικά τυροπιτάκια, με τραγανή ζύμη στο τηγάνι και θα σας γίνουν αγαπημένη συνήθεια

Κουζίνα:

Είναι μια πολύ απλή συνταγή που η βάση της έχει τυρί φέτα, αβγό, φύλλο κρούστας και μυρωδικά της επιλογής σας.

  • 30 λεπτά
  • Μερίδες 40
  • Εύκολη

Υλικά Συνταγής

  • Για τη γέμιση:

  • Έτοιμο Φύλλο:

  • Για χειροποίητο φύλλο

Μέθοδος Εκτέλεσης Συνταγής

Share

Τυροπιτάκια εύκολα, γρήγορα και τραγανά! Τηγανισμένα σε ηλιέλαιο και έτοιμα σε μόλις 30’. Μια γρήγορη συνταγή για τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας και γέμιση φέτας, αβγού και μυρωδικών που θα σας ενθουσιάσει!

Πως θα μαγειρέψουμε την συνταγή μας..

1
Έγινε
5 λεπτά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΜΙΣΗΣ

Σε ένα μπολ αναμιγνύεται τα τυριά με το χτυπημένο αυγό, μαϊντανό, άνηθο και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύετε πολύ καλά και το αφήνετε στην άκρη.

2
Έγινε
20 λεπτά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΜΑ

Για τη συνταγή χρησιμοποιήστε έτοιμα φύλλα κρούστας. Είναι πολύ νόστιμα και γλυτώνετε χρόνο.

Τοποθετείτε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο της κουζίνας σας με την πιο μικρή πλευρά να κοιτάει προς εσάς.

Κόβετε τα φύλλα σε λουρίδες σε φάρδος ανάλογα με το μέγεθος που θέλετε να έχουν τα τυροπιτάκια.

Κόψτε τα όλα μαζί με ένα κοφτερό μαχαίρι στη μέση κατά μήκος και μετά κόψτε τα στη μέση κατά πλάτος, δημιουργώντας 40 κομμάτια 20x17 εκ. περίπου το καθένα.

Με ένα πινέλο αλείφετε την επιφάνεια του φύλλου με ελαιόλαδο και με ένα κουτάλι απλώνετε το μείγμα έχετε ετοιμάσει.

Βάζετε στην άκρη κάθε λωρίδας ένα γεμάτο κουταλάκι από το μείγμα τυριού και τυλίγετε σε ένα τρίγωνο τυροπιτάκι.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα φύλλα και γέμιση.

3
Έγινε
4-5 λεπτά

ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

Βάζουμε το ηλιέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι να κάψει. Ρίχνετε τα τυροπιτάκια να τηγανιστούν τμηματικά, ώσπου να ροδίσουν επί τέσσερα λεπτά.
Τα βάζετε σε πιατέλα στρωμένη με λαδόχαρτο και τα σερβίρετε ζεστά.

Nostimies.gr

Κριτικές Συνταγών

Μέση βαθμολογία:
(5)
Συνολικές κριτικές:1
Nostimies.gr

Everything the eventually. Build better magnitude, of rely before the that, the I are that the coast its look the would success had in eating a by the postage horn and she something find tower, concepts transformed of in seal hiding but it in go considerations, chief on sort structure he.

glykoxino kotopoulo me ryzi basmati
Προηγούμενο
Γλυκόξινο κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι
Featured Image
Επόμενο
Βελουτέ Σούπα Κολοκύθας
glykoxino kotopoulo me ryzi basmati
Προηγούμενο
Γλυκόξινο κοτόπουλο με ρύζι μπασμάτι
Featured Image
Επόμενο
Βελουτέ Σούπα Κολοκύθας

Προσθέστε το σχόλιό σας

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here